Om lid te mogen worden van personeelsvereniging de Spil dient men op de loonlijst te staan van ziekenhuis Rijnstate. Tevens kunnen werknemers die met pensioen gaan hun lidmaatschap behouden. Dit dienen zij zelf aan te geven. Medewerkers van externe bedrijven die binnen de muren van ziekenhuis Rijnstate werkzaam zijn kunnen ook lid worden. Zij betalen echter een iets hoger contributiebedrag, omdat de personeelsvereniging geen subsidie ontvangt voor deze leden.

Wanneer je op de loonlijst staat van Rijnstate, dan kun je via MijnHR onder het tabblad ‘mijn gegevens’ jezelf aanmelden voor de personeelsvereniging. Een lidmaatschap ga je aan voor minimaal 1 jaar, mits het contract met Rijnstate niet eerder beëindigd wordt. Medewerkers van externe bedrijven en pensionarissen kunnen zich aanmelden via onderstaand formulier. Zij ontvangen een factuur voor de resterende maanden van het lopende kalenderjaar. Daarna ontvangen zij jaarlijks een factuur van de penningmeester. Het bestuur van PV de Spil beoordeelt of een externe medewerker in aanmerking komt voor een lidmaatschap.

Meld je aan als lid van PV de Spil en profiteer ook van super aanbiedingen en deelname aan leuke activiteiten!

    Geef aan of je gepensioneerd bent of dat je vanuit een externe organisatie werkzaam bent voor het ziekenhuis. Ook stagiaires worden gezien als externen wanneer zij niet via HR betaald worden. Sta je op de loonlijst van Rijnstate? Ga dan naar MijnHr om je aan te melden.
  • Bij voorkeur een mobiel nummer.