Harry van Randwijk

Na jarenlang in het verleden diverse bestuurlijke functies bekleed te hebben in het verenigings leven en vrijwilligerswerk, begon het in 2012 toch weer te kriebelen om weer “iets “te gaan doen binnen de PV van Rijnstate, nu als algemeen bestuurslid.

Hallo, Ik ben Harry van Randwijk inmiddels ben ik met pensioen voorheen werkte ik sinds 1978 in Rijntate (daarvoor DH en later combi EG en GZ). Mijn functie was 1e medewerker MMV (multi media voorzieningen ) wat ondergebracht is bij het IMT. Na +/- 20 jaar geleden de PV verlaten te hebben vond ik het weer tijd worden dat er meer “muziek” in de brouwerij moest komen, ik ben zelf een fervent concertganger en festival bezoeker en dat is wat ik miste in de programmering. Mijn organisatie vermogen, daadkracht en de contacten met de diverse muziekpodia en bands kon ik goed gaan gebruiken om meer beleid met muziek in te brengen!

Nu een aantal jaren later ben ik captain van de culturele en special events commissie.
We proberen de leden een zeer breed scala van evenementen en concerten aan te bieden van Andre Rieu tot UB40 van top 2000 tot Di-Rect enz enz. Dat geldt zeker ook voor de special events die we mogen organiseren waaronder parachute springen tot de Zwarte Cross en van waterskien tot ballon varen. En daarnaast natuurlijk de theatervoorstellingen van het Posttheater in Arnhem en Amphion in Doetinchem. Zo is er voor een ieder wat wils.

Natuurlijk moet ik mijn hobby’s niet vergeten, die kan je wel raden denk ik …muziekprogramma’s maken, concertganger, klussen, motorrijden (mooi weer rijder),festivalganger, Zwarte Cross aanhanger.

Ik hoop dat ik jullie een keer zie bij een evenement !!

Vr. groet Harry van Randwijk