Geen categorie

Beste gasten,

Vanaf aankomende zaterdag 5 juni is het zover, de Binnen-faciliteiten mogen onder voorwaarden weer open. Dit betekend dat er weer gereserveerd dient te worden voor de Plons. De link voor het reserveren vindt u in de Bongerd App, deze kunt u downloaden via Google Play en Apple store.

De Holle Bolle Boom
Op basis van de huidige maatregelen mogen wij maximaal 50 personen in onze overdekte belevenissen ontvangen. Dit houdt het volgende in:

  • Voor de Plons dient vooraf gereserveerd te worden, reserveren kan door hier te klikken of via de link in de Bongerd App;
  • Voor de Binnen geldt is de poort open dan mag u naar binnen, is de poort dicht is het even te gezellig;
  • Voor de Buiten zal er 1,5 meter afstand gehouden dienen te worden voor volwassenen, is het te gezellig dan is het mogelijk dat we tijdelijk de deuren gesloten houden.

Verder goed om te weten is dat er geen dagentree zal zijn tot september. De Holle Bolle Boom is dus exclusief voor u als campinggast, hierdoor gaan wij vanaf heden weer werken met vingerscans en eventueel bandjes gedurende de zomer.

Reserveren in een van onze restaurants binnen?
Wilt u een tafel reserveren voor ‘De Stamboom’ of ‘Het Klokhuis’ dit doet u direct aan de Klokhuis-balie, zodat wij een geschikte tijd met u kunnen bespreken.

Wilt u liever op het terras plaatsnemen? Dit is zonder reservering mogelijk, loopt u dus gezellig langs en kijk of er nog een plekje voor u vrij is.