Mijn naam is Suzanne van de Sluis. In 2016 is mijn loopbaan in het Rijnstate begonnen, als stagiaire doktersassistent op het mooie Klinische Chemisch Hematologisch Laboratorium (KCHL).

Na een fijne stageperiode en tevens ook mijn studie, ben ik in 2018 begonnen als medewerker bloedafname op de poli bloedafname bij KCHL en in 2021 doorgegroeid als Magazijnmeester/beheer van het KCHL laboratorium.

Tijdens mijn diensten ben ik geregeld te vinden op de afdelingen en kom je aan de praat met verschillende collega´s. En dan komen natuurlijk ook de activiteiten van de Personeelsvereniging aan bod. Dat klonk natuurlijk als meer.

Sindsdien ben ik ook met vol enthousiasme van mijn lieftallige collega´s, geregeld op een vrijdagmiddag te vinden aan de borrel en hapje in het café/restaurant van de Spil. Zodoende heeft de gezelligheid ervoor gezorgd dat ik ook heb deelgenomen aan een aantal superleuke activiteiten. Zoals; jaarfeest, nieuwjaarsloop en zeskamp.

In mijn vrije tijd ben ik vrijwillig leidster bij de Bevers ( 5 tot 7 jaar) bij de Scoutingvereniging in Zetten. Elke zaterdag van 10.00 tot 12.15 uur, staan wij klaar voor de allerkleinsten om de leukste activiteiten te bedenken en organiseren. Door de jaren heen is deze organisatie uitgegroeid tot een grote gezellige groep van vrijwilligers.

Hou van een gezellig uitje, een heerlijke wandeling (mooi weer), lezen en een lekker hapje en borreltje op zijn tijd. Tegenwoordig kan ik Netflix ook toevoegen aan mijn hobby´s, daar volg ik regelmatig een spannende serie op.

Begin 2022 heb ik mijzelf aangemeld als bestuurslid van Personeelsvereniging de Spil. Mijn enthousiasme en creatieve ideeën begonnen meteen te kriebelen, dus dit kan een gezellige, leerzame en creatieve aanvulling zijn bij mijn loopbaan en tevens ook mijn vrije tijd.

Ik kijk erg uit naar de gekke, gezellige, creatieve en feestelijke momenten die ik bij het bestuur mag beleven.

Tot snel! J

Warme groet,

Suzanne van de Sluis