Mijn naam is Caroline de Mooij. In 2009 ben ik binnen ziekenhuis Rijnstate begonnen als stagiaire op de het Medische Microbiologisch Laboratorium, locatie Velp.

In 2017 ben ik op de afdeling Infectiepreventie begonnen. Op het moment ben ik werkzaam als Deskundige Infectiepreventie en Deskundige Scopen Reiniging en Desinfectie.

Tijdens mij werkzaamheden ben ik regelmatig in overleg met collega’s van andere afdelingen.

In 2017 heb ik plaats mogen nemen in het bestuur van Personeelsvereniging de Spil als secretaris. Sinds kort heb ik het stokje over genomen van de voormalige voorzitter. Voorzitten doe ik tijdens mijn werkzaamheden als deskundige infectiepreventie bij diverse overleggen. Deze ervaring neem ik mee in mijn nieuwe bestuursfunctie als voorzitter voor de personeelsvereniging.

Naast deze bestuursfunctie zit ik in diverse commissies (special events – reizen – sport – sinterklaas) waarbij ik de afgelopen jaren diverse activiteiten voor onze leden heb kunnen organiseren. Tot deze activiteiten behoren o.a. de zeskamp, bloemstukjes maken in het voorjaar en tijdens de kerstdagen en reizen naar het buitenland. Samen met mijn bestuursgenoten wil ik leuke activiteiten blijven organiseren voor onze leden. Als voorzitter wil ik me inzetten om de personeelsvereniging verder te professionaliseren. Op deze manier kan het samenwerken met collega’s van andere afdelingen afgewisseld worden met leuke activiteiten. Elkaar leren kennen buiten werktijd heeft voor mij een positief effect op het creëren van begrip en respect voor elkaar, als collega’s.

In mijn eigen tijd maak ik graag een wandeling, volg ik een groepsles op de sportschool of zit ik met een kop thee op de bank Netflix te kijken.

Zien wij elkaar snel tijdens een van onze activiteiten?