Geen categorie

Het is weer mogelijk je in te schrijven voor de caravans.

Inschrijven om mee te doen aan de loting kan je je tot 23-12 inschrijven, na loting is het op basis van beschikbaarheid.

 

 

Camping Capfun de Bongerd, Tuitjenhorn

 

Korte beschrijving:

Tussen Alkmaar en Schagen, bij het Noord-Hollandse dorp Tuitjenhorn, ligt Campingpark de Bongerd, een vijfsterren recreatiepark voor kinderen met hun ouders. Ouderen zullen zich op de Bongerd ook thuis voelen. De Bongerd, begonnen in een boomgaard, is prachtig gelegen in het landelijke en weidse West-Friesland. De omgeving kenmerkt zich door een grote verscheidenheid aan landschappen. In een straal van 15 kilometer liggen het grootste duinreservaat van West-Europa, schone stranden, de uitgestrekte bossen van Bergen en Schoorl, bollenvelden en kronkelige slingerdijkjes. Er zijn volop fiets-, wandel- en kanomogelijkheden. De omgeving is prachtig, maar ook de Bongerd is natuurlijk groen en heeft een parkachtige uitstraling.

Vleghel de Egel en buurman Koning Pa-Radijs van de Holle Bolle Boom zorgen er samen voor dat u zult genieten van een onvergetelijke vakantie op Capfun de Bongerd!

 

Accommodatie:

Capfun de Bongerd met vele voorzieningen en faciliteiten richt zich voornamelijk op kinderen tot 11 jaar en hun (groot) ouders. Op Capfun de Bongerd bevinden zich naast een zwem-, speelvijver, voetbalveld, dierenweide en ook diverse speeltuintjes en speeltoestellen vlakbij de locaties. En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen de kinderen zich ook nog uitleven in speelparadijs de Holle Bolle Boom waar in het Waterpark een Spetter- en Spatbad, Fonteinplein, te gekke glijbanen en een openluchtzwembaden zijn te vinden.

 

 

Camping de Leistert, Roggel

 

Korte beschrijving:

De Leistert is een 5 ***** camping in het hartje van Limburg met subtropisch zwembad, buitengolfslagbad, attractiespeeltuin en een Plazaplein met overdekte terras. Het is de camping voor als je een vakantie wilt op een park met topvoorzieningen.

Ervaar het gevoel van het prachtige natuurgebied het Leudal. Niet voor niets wordt het “De tuin van Limburg” genoemd, waarbij het centraal gelegen is tussen de steden Venlo, Weert en Roermond. Ravijnachtige beekdalen, houtwallen, voormalige schapendriften, schitterende kastelen en boerderijen, wind- en watermolens, gezellige haventjes en strandjes. Dat en nog veel meer komt je tegen in dit prachtige natuurgebied waar Recreatiepark de Leistert middenin ligt. Als je op de fiets stapt, bent je zo bij het Nationaal Park De Groote Peel en bij de Maasplassen.

 

Accommodatie:

Buiten golfslagbad met waterglijbaan en kinderbad, overdekt zwembad met apart kleuterbad; restaurant; snackbar, ijssalon; voetbal- en volleybalveld; midgetgolf; kinderspeelplaatsen; wasserette; supermarkt; verhuur van fietsen, roeivijver, visvijver, sportcafé, recreatieprogramma tijdens de Nederlandse schoolvakanties en april tot oktober alle weekenden.

 

 

Prijzen

 

Voorseizoen* :  vr. 1 april  t/m  vr. 7 juli   Huurprijs  per week  € 280,= / weekend € 135,= /midweek € 170,=
Hoogseizoen:  vr. 7 juli  t/m  ma. 4 september.    Huurprijs  per week  € 430,=

Dit geldt ook voor de meivakantie van vr. 27 april t/m ma. 8 mei

Naseizoen: ma. 4 september t/m zo. 20 nov. Huurprijs  per week  € 280,= / weekend € 135,= /midweek € 170,=